7 Fungsi Menarik iOS 14 Pengguna iPhone WAJIB TAHU !

  Ditonton 472,312

FUZZ CHANNEL

7 bulan yang lalu

Yang baru update iOS 14, tonton video ni sampai habis untuk korang tahu apa yang baru dekat iOS 14. Semoga bermanfaat.
Nak beli iPhone/Android, boleh cekidout : hypegadgets_my
Instagram : thefaizzainal
Instagram 2 : fuzzchannel
Twitter : thefaizzainal
Facebook : fuzz.my
Web : fuzz.my
ALATAN FAIZ GUNA DALAM VIDEO
KAMERA 1 = t.productlink.io/a14c6h
KAMERA 2 = t.productlink.io/a141oq3
LENS = t.productlink.io/a14c6i
BOOM MIC = t.productlink.io/a14c6k
CLIP MIC = t.productlink.io/a14c6j
WIRELESS MIC = t.productlink.io/a141oq4
SOFT BOX LIGHT = t.productlink.io/a14c6l
LED TUBE LIGHT = t.productlink.io/a141oq5
TRIPOD = t.productlink.io/a1412j4
SLIDER = t.productlink.io/a1412j3
BUSINESS INQUIRIES
EMAIL : thefaizzainal@gmail.com

Komentar
FUZZ CHANNEL
FUZZ CHANNEL 7 bulan yang lalu
Jgn lupa SUBSCRIBE & tekan butang loceng sekali ya guys! Banyak lagi video menarik yang aku akan kongsikan.
Jaxx Ahmir
Jaxx Ahmir Bulan Yang lalu
@Arthur Kyree testing it out right now. Looks good so far :)
Zafiru Ddin
Zafiru Ddin 2 bulan yang lalu
Dah activekan pip tapi still tak boleh pon
Zafiru Ddin
Zafiru Ddin 2 bulan yang lalu
Saya pakai 12
Zafiru Ddin
Zafiru Ddin 2 bulan yang lalu
Kenapa tak boleh pon
Kietanano Gaming
Kietanano Gaming 3 bulan yang lalu
6s boleh lg sampai 14.3
Sofeaaa
Sofeaaa 13 hari yang lalu
iphone aku dh ios 14 tapi back tap yg bawah skli x de
haikal halim
haikal halim 13 hari yang lalu
salam, saya guna ip x tapi kenapa yg pic in pic tu buat tak jadi. kena pegi setting apa apa ke ?
Muhammad Haffis Mohd Musthafa
Muhammad Haffis Mohd Musthafa 17 hari yang lalu
Tq info aku baru tahu fungsi2 ni. Sangat membantu. 😀
Solah Uddin
Solah Uddin 17 hari yang lalu
Bang tolong buat tutorial untuk nk bagi ade lampu led depan
Shahemie Shamie
Shahemie Shamie 17 hari yang lalu
Kenapa ek bila upgraded ke ios 14.4.2 ni ws selalu terkeluar sendiri ke sya sorang je yg mcm ni admin mohon baca dan tlg sya😭
Aidil Bahrin
Aidil Bahrin 23 hari yang lalu
Kenapa PIP saya tak boleh ye bang ? Harap boleh bantu ye . Terimakasih
Rhyz Lütkemeyer
Rhyz Lütkemeyer 26 hari yang lalu
Ios 14 utk iphone tertentu je ke ni? Aku iPhone 7+ xde pn even dh update ios14
Asyrulnaim Bin Pattah Akhir H19A0066
Asyrulnaim Bin Pattah Akhir H19A0066 27 hari yang lalu
pip sye punya xbolehh punn 😌
Lisa Wei
Lisa Wei Bulan Yang lalu
Saya cuba buat (pip)tapi tak dapat, tak de tanda( x) dekat video tu. Knp ye??
Syahmi Sebery
Syahmi Sebery Bulan Yang lalu
nak tanya if true tone always on. bateri akan cepat drain ke?
Nasrun Tondeng
Nasrun Tondeng Bulan Yang lalu
Bang cara buat wallpaer automatic tutoriall
Ayiees 07
Ayiees 07 Bulan Yang lalu
Perlu ke stay ios 13.6.1 atau upgade je ke ios 14..ip 11
Alea Huezandrea
Alea Huezandrea Bulan Yang lalu
sayang nya back tap hanya untuk ip8 and later 🥲🥲
Saarani Madin
Saarani Madin Bulan Yang lalu
Tapi kalau
Naisey Lole
Naisey Lole Bulan Yang lalu
Iphone 7 boleh pakai ios 14 ke
Khalida Azhar
Khalida Azhar Bulan Yang lalu
Kenapa pip saya tak function?
mohd Juhaimi
mohd Juhaimi Bulan Yang lalu
Cas sampai 90 pastu dia stop..bila cabut dia jadi 96 apa masalah ekk hehe maaf baru pakai
Shafiq Nabila
Shafiq Nabila Bulan Yang lalu
Emoji tu dekat message kaa faiz
Nor Eizlan
Nor Eizlan 2 bulan yang lalu
Salam bang jacket mana beli tu
Ciki Bumbum
Ciki Bumbum 2 bulan yang lalu
7plus ...xdek backtap😛
dhn pump
dhn pump 2 bulan yang lalu
Ip x slalunya masalahnya ap ya?
ikmal hakim
ikmal hakim 2 bulan yang lalu
Function PIP tu mcm dh tk boleh guna. Kenapa ye?
farizaizat95 Nasir
farizaizat95 Nasir 2 bulan yang lalu
Watching this with my 12 pro max pacific blue and i love it 🥰 mmg padu!
Amirul Ismail
Amirul Ismail 2 bulan yang lalu
Boss pip sy xleh pon ?
Naqib Hadi
Naqib Hadi 2 bulan yang lalu
Kenapa aku takle buat pip yg IDpost punya
yat bahrin
yat bahrin 2 bulan yang lalu
kenapa lepas saya update ios 14 ni semua jadi besar eh cane nak kecik kan balik semua benda hahaha aku x reti tolong plssss pegi dkt font saiz pon x bole
Zaipan Random Video
Zaipan Random Video 2 bulan yang lalu
bang buat ios 14.4 bang
Amirul Ikmal
Amirul Ikmal 2 bulan yang lalu
Yang yt tu syaa tkbole bt
Raffiq FIQRI
Raffiq FIQRI 2 bulan yang lalu
kenapa sye punya youtube dalam safari tak boleh buat ehh?
Jurasel Aksarun
Jurasel Aksarun 2 bulan yang lalu
bang , hp sya no service , kalau msukkan sim card dea tnjuk no service , kalau nak install ios 14 pun tdk dpt ... skrng sya guna ios 13.5 ( iphone 7 ) , harapa abg bole tnjukkan caranya
Husnul Hadi
Husnul Hadi 2 bulan yang lalu
Ip7 sesuai ke untuk ios14 or patut stay for ios 13
Red Black
Red Black 3 bulan yang lalu
Ada lagi tak user iphone 7? Kalau ada kite geng😎
SITI NOR HAIZAN BINTI AB. RAHMAN Moe
SITI NOR HAIZAN BINTI AB. RAHMAN Moe 3 bulan yang lalu
Thanks atas perkongsian.. harap boleh share lagi apa yg menarik utk pengguna ios. 👍🏻👍🏻
Muhammad Hakimi
Muhammad Hakimi 3 bulan yang lalu
Oke ke ios 14 ni?ak x update lagi ni😅
Scha Alfify
Scha Alfify 3 bulan yang lalu
Nak tanye, untok ip12 bile cas then blkg dia warm kadang panas tp bile dh 80% dia normal sejuk, knp eh ?
rozila Marsidy
rozila Marsidy 3 bulan yang lalu
Saya sedih saya nak sangat iphone dari dulu tapi saya x mampu beli bang saya nangis sangat² saya orang biasa je.. saya bukan orang kaya😓😢 kalau saya nak saya nangis
Adli ' Zulkifli
Adli ' Zulkifli 3 bulan yang lalu
Kenapa dkat saya takde fitness activity ye ? Kena on dkat mana mana dlu ke ?
ShahIez Channel
ShahIez Channel 3 bulan yang lalu
Bang ipx saya dh update tpi bile main game takda bunyi.
Naqib Hadi
Naqib Hadi 3 bulan yang lalu
Asal aku buat yg pip tu, dia tak jadi?
Sarah Adelia
Sarah Adelia 3 bulan yang lalu
lagi satu saya nak tauu mcm mne nk delete chat pubg untuk ios tuh eh??? ok tq...☺️
Arsyad Aiman
Arsyad Aiman 3 bulan yang lalu
assalamualaikum bang boleh tak bagi saya ip tak kira la ip berapa harap harap abng boleh la bgi saya 🤗🤗
wan noraizan wan mohd saidi
wan noraizan wan mohd saidi 3 bulan yang lalu
Bang sy nak tya. Sy iphone xs max user.. masalah sy adalah kalau sedang call.. hp akan otomatik stop selepaa 30 minit.. mcm mana ye nak stop kan setting tu? Org ingt sy sengaja stop kan. Tlg sy...
danial basaluddin
danial basaluddin 3 bulan yang lalu
betul ke fungsi adapter yang cas sambil pakai earphone tu tak merosakkan battery health kita bila main sambil cas ? someone bole tlg explain ?
Sitinuratikah Baain
Sitinuratikah Baain 3 bulan yang lalu
Nak tanya ip6s mmg x boleh buat double tap ke?
khairul adhwa
khairul adhwa 3 bulan yang lalu
Designer apple ni bru hire designer dri android ka ap ni.. . Punya lah kedekut apple ni . Ios14 bru lah user iphone dpt rsa kemudahan yg mcm ni. akhirnya apple pn tunduk jg dgn teknologi android kan. Ak ingt ap lh tdi istimewa sgt ios14 sbnrnya. Sb ak ni pngguna android dan ios. Jdi is wedget ni di android pn wlupn lg byk fungsi nya tp jrg jgk guna pn sbb nmpak semakk lah.. . Ak ni klu boleh di screen home tu , xmo ada apa2 icon. Klu di android mmg boleh kosoong kn icon2 app d screen home tapi di iphone mmg xdpt la. Kdg ak terfkir jgk. Apple ni dia buat sistem os nya mmg utk org2 kaya yg dah berusia sbb nya byk sistem nya mcm backdated . Cm fungsi BACK button. di android dgn satu button back kt boleh guna di smua app di smua web di smua jenis programm tp bila di iphone or ios back button ni berbeza di youtube ada back button sndri. Buka pd web safari pn ada back button sndri. Ni pndpt aku je lah dua2 ad kelebiham sbnrnya . Tp iphone ni dicipta utk daya ketahan yg tggi sbb tu sistem nya xboleh nk tiru mcm android.
Stiraa
Stiraa 3 bulan yang lalu
Siapa tahu iphone 7 ios dia support smpai bila ?
Haziq Akmal
Haziq Akmal 3 bulan yang lalu
Setakat ni sampai ios 14.3 je
Paan Sahaja
Paan Sahaja 3 bulan yang lalu
Info yg berguna tq boss
muhammad sanusi
muhammad sanusi 3 bulan yang lalu
Ish Asal tak boleh nom 3 dia jadi jap je pastu full screen blik
farisss Azman
farisss Azman 3 bulan yang lalu
Faiz ! Apasal fungsi PIP takleh pakai kat safaro bila bukak youtube hmmm
Zuzu Ali
Zuzu Ali 3 bulan yang lalu
Aku sorang je perasan translation bahasa Indonesia kat bawah tu macam kelakar?
Ikhwan Syah
Ikhwan Syah 3 bulan yang lalu
Yg tap tu x ada lah kat iPhone se 2016
Uchimura Dolmat
Uchimura Dolmat 3 bulan yang lalu
iPhone 8 Plus user❤️
desy rahayu
desy rahayu 3 bulan yang lalu
iphone 6s takde back tap ke ??
potatoes
potatoes 3 bulan yang lalu
Last sye update ios 14 dan sye pakai 6s tak lama lpstu die jadi hang . mybe 6s kan pstu die bole hang bole panas ,haih . last ios 14 , dh ade yg baru mcm tkut nk update 😭
raziff ajip
raziff ajip 4 bulan yang lalu
Slm knp Pip sy mcm xbrfgsi,bila tkn full screen xkluar pn mcm tuan tjuk
Norhafizul Johar
Norhafizul Johar 4 bulan yang lalu
Iphone XR masih ios 13.6.1 😭
Mohamad Zuhilmie
Mohamad Zuhilmie 4 bulan yang lalu
Hmm main pubg terus tekan tembak trus screenshoot 😭😭😂
Moh Nurazmie
Moh Nurazmie 4 bulan yang lalu
Pip knpa aku try xbole ek..dh guna safari ngn google drive pun sama..xboleh fullscreen secara menegak..pls help
Yokohama Ryusei visuals kill me
Yokohama Ryusei visuals kill me 4 bulan yang lalu
Snow Man Grandeur mv idpost.info/clone/video/aLbax9mhtIfPrNI
Iman Fitri
Iman Fitri 4 bulan yang lalu
nasib 8 Plus bole back tap😂
Dokid' ddo
Dokid' ddo 4 bulan yang lalu
Kenapa iphone saya tak boleh guna trik picture in picture ??
khaizu joanna
khaizu joanna 4 bulan yang lalu
Ada tak kena masalah.. phone connect apple watch.. pastu connect airpod pro.. bila bukak youtube.. airpod pro tak dengar sound and youtube stuck..hmm macam mana nak betulkan tu
Adly Haqeem
Adly Haqeem 4 bulan yang lalu
KENAPA bukak youtube dekat SAFARI pastu google terus pergi dekat APPS youtube yg dah ada🥺????
putra putra atam
putra putra atam 4 bulan yang lalu
metode ini cuma keren d tampilan,,, tp gda kelebihan apa apa,, gak bisa buat layar belah, gak bisa nonton video IDpost sambil chatingan,,
Aiman Jefri
Aiman Jefri 4 bulan yang lalu
Bro, import set boleh service kt machines or thunder tak untuk repair?
Fadzli Ahmad
Fadzli Ahmad 4 bulan yang lalu
saya tak buleh pun buad yt mcm tu , dah update ios 14 ip7
ema maria
ema maria 4 bulan yang lalu
Xboleh pon PIP ip 12pro
Bananali77 Channel bungsu
Bananali77 Channel bungsu 4 bulan yang lalu
Tq info nya bro 😎👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 truss Li try
Wan_ Zack
Wan_ Zack 5 bulan yang lalu
Moment paling sweet, syaza call tapi owner abaikan 😅 hahaha. Gurau2 jgn marah ye 😬
syuhada kasim
syuhada kasim 5 bulan yang lalu
Utk iphone 7+ xleh eyh nak wat backtap tuuu.saya punyeee xlehhh
fitri dziaudinn
fitri dziaudinn 5 bulan yang lalu
mcm scam la pip tak bole pun
nur atiqah
nur atiqah 5 bulan yang lalu
Nfc tag reader tu macam mana ? Buat tutorial dia boleh 😅
Siti Soleha
Siti Soleha 5 bulan yang lalu
bang klu untuk APN mcm mna plk ? sbb xsmua ip11 snng caqi APN
Scha Eyra
Scha Eyra 5 bulan yang lalu
Sy da update tpi part youtube tu mcm mne nk buat ? Adeii .. da gne safari n google chrome pun xley
Mariani Diffiani
Mariani Diffiani 5 bulan yang lalu
ios 13 pun iphone 6 tak support
Ira Ira
Ira Ira 5 bulan yang lalu
Nak tanya boleh yang vd kalu tgk utube dkt luar sy dh buat xboleh huhu
channel kebaikan
channel kebaikan 5 bulan yang lalu
Iphone se ios 14 ❤️❤️❤️🤤🤤🤤👍👍👍👍
ku fares
ku fares 5 bulan yang lalu
iPhone 6s✋🏻
Kitty Mitty
Kitty Mitty 5 bulan yang lalu
Aku siap buang utube aku, bukak dekat safari. But haih. Try bukak dekat safari, dia jadi sekejap pastu tetibe hilang, mayb ip7+ tak bole sangat kot 😂
Siti Nordiana Binti Rosli
Siti Nordiana Binti Rosli 5 bulan yang lalu
Sy pakai ip8+ tp part video tu tkleh nk buat la hm mcm mne eh ?
Mikah
Mikah 5 bulan yang lalu
certain ip jeke yng boleh backtap? sbb 6s tkleh pon....... 🤔🤔🤔
abraham lincoln
abraham lincoln 5 bulan yang lalu
maaf bertanya, untuk ip6s+ pip dan back tap tiada ye??
mohd helmy angu361
mohd helmy angu361 5 bulan yang lalu
Emoji utk 6splus takada ke
mohd helmy angu361
mohd helmy angu361 5 bulan yang lalu
Ip6splus boleh back tap ke ?
Aqil Daniee
Aqil Daniee 5 bulan yang lalu
Orang serendah ke bang
Nopal Otaku
Nopal Otaku 5 bulan yang lalu
Tetap kena tekan wallpaper baru gerak 😕😞
Batrisyia Jafri
Batrisyia Jafri 5 bulan yang lalu
Kenala bila update ios 14.2 camera depan tk detect??
NUR ATIQAH SURAYA
NUR ATIQAH SURAYA 5 bulan yang lalu
Knp fungsi backtap tak leh guna sdgkan pkai ip11?
q4yyumm .m
q4yyumm .m 5 bulan yang lalu
saya baru update ios 14 tapi fungsi back tap takde , kenapa ek?
Azree Ayie
Azree Ayie 5 bulan yang lalu
Siapa yg ad dlu tu xda guna tp siapa yg bettul2 manfaatkan function tu yg pqling penting
Azree Ayie
Azree Ayie 5 bulan yang lalu
Sory tanya update ios ni pengaruh pd network ka???mcm kita xupdate adakah network kita slow??sbb sy rasa sekarang mobile data sy xstable,,adakah sy perlu update ios14
Ilyas Nasri
Ilyas Nasri 5 bulan yang lalu
Iphone 6s xdak fungsi back tap kaa..?
zuhaimi kamaruddin
zuhaimi kamaruddin 5 bulan yang lalu
mcm mane no beza housing ori or fake untk said ip8 red
Raid Rozaimi
Raid Rozaimi 5 bulan yang lalu
aq pakai ip7+ n dh update ios 14.2 tp still xde back tap tu..atau dia mmg xde kt ip7+
Faris Idham
Faris Idham 5 bulan yang lalu
samalah ngan aku 🙁
Mathew Enerst
Mathew Enerst 5 bulan yang lalu
I'm grateful I met the right dude, nike_tools at IG fix my iPhone in a minute....
Ieyd aus
Ieyd aus 5 bulan yang lalu
Nak tanya mcm mana nak buat theme yg comey2 tu? Nt tlg buat vdio utk themes plak ye
daniel fahmi
daniel fahmi 6 bulan yang lalu
wey aku pakai iphone 7 update ke ios 14.1 ni ada bug camera ? 14.2 dh elok ke user iphone 7
Shafiqkah Fanday
Shafiqkah Fanday 6 bulan yang lalu
Assalamualaikum, just nak tnye. Sya baru pakai iphone then xberapa tahu sgt mngenai cara update IOS14. Sya dah dapat noti utk update ios so boleh ke update dari phone pakai wifi atau sya kene connect dgn laptop pakai iTunes? Ada effect ke kalau update dari phone shj?
Affrin Qushairi
Affrin Qushairi 6 bulan yang lalu
Iphone 11 pro user 🙋🏻‍♂️
Problem Kene Hadap Bila Pakai iOS 14 !
11:20
Fazli Halim
Ditonton 228 rb
iPhone Yang MASIH SEDAP Untuk Tahun 2020 ~ 2021
16:45
Cara Setup Home Screen IOS 14 | Malaysia
06:56
Fatin Anisah
Ditonton 3,8 rb
Ini Sebab Ramai Suka Pakai iPhone
13:10
FUZZ CHANNEL
Ditonton 164 rb
iOS 14 Released - What's New? (100+ New Features)
44:12
HAHAHA! Video2 Kejadian AUTO NYESEL!
12:55
Nessie Judge
Ditonton 660 rb
Alasan kenapa harus beli Samsung Galaxy A52
5:00